innDir.com - Türkiyenin Dowlond Sitesi..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

innDir.com - Türkiyenin Dowlond Sitesi..

innDir.com - Türkiyenin Yeni Nesil Download Sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Çoq İğrenç

YazarMesaj
WebMaster
SİTE KURUCUSU..!
SİTE KURUCUSU..!
WebMaster

Çoq İğrenç Empty
MesajKonu: Çoq İğrenç   Çoq İğrenç EmptySalı Haz. 03, 2008 10:07 am

Ankara’da tutuklanan Özgür Dengiz, “Cafer Er’i öldürdüm. Cesedinden kestiğim etlerinden bir kısmını çiğ olarak yedim. Geri kalanını ise buzdolabına koydum. Bazı parçaları ev önünde dolaşan köpeklere attım. İnsan eti yerken adeta kendimden geçiyorum” diyerek işlediği cinayeti soğukkanlılıkla anlattı.

ÖLDÜRDÜĞÜ insanları yiyen film kahramanı doktor Hannibal Lecter’ı anımsatan 27 yaşındaki Özgür Dengiz’in, ilk cinayetini 17 yaşındayken işlediği ortaya çıktı. İfadesiyle deneyimli polislerin bile kanını donduran Dengiz, cinayetlerini anlatırken gülme krizi geçirdi.
Kıbrıs Gazisi emekli bir astsubayın oğlu olan Dengiz, emniyette tüyleri diken diken eden cinayeti soğukkanlılıkla anlattı. 10 yıl önce bir arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle üç yıl hapis yatan Dengiz, geceleri uyuyamadığı için sabahlara kadar sokaklarda gezdiğini bildirdi. Dengiz, son kurbanı Cafer Er’e bir hafta önce Mamak Akdere Mahallesi’nde bir parkta tek başına bira içerken rastladığını söyledi. Bir süre kurbanını izleyen Dengiz, şunları anlattı:

ENSESİNDEN VURDUM

“Parkta bir bankta oturuyordu. Önce selam verdim. Bir süre sohbet ettikten sonra arkasına geçtim ve ensesine iki kurşun sıkarak öldürdüm. Etrafta kimse yoktu. Cesedi ağacın altına doğru sürükledim. Belimdeki bıçakla bacaklarını ve kollarındaki etleri kestikten sonra iki ayrı poşete koydum.
ÇİĞ ÇİĞ YEDİM

Daha sonra cesedi çarşafa sararak, araca yerleştirdim. Bir süre cesetle birlikte şehirde tur attım. Daha sonra da cesedi, Mamak Çöplüğü’ne attım. İki poşet içindeki etlerden bir kısmını eve gitmeden çiğ olarak yedim. Geri kalanını ise buzdolabına koydum. Bazı parçaları ev önünde dolaşan köpeklere attım. İnsan eti yerken adeta kendimden geçiyorum.

PİŞMAN DEĞİLİM

Vicdanım rahat, pişman değilim. Yakalanmasaydım öldürmeye devam edecektim. Artık bundan sonra sadece insan eti yemeyi düşünüyordum. Çünkü rüyamda sürekli kurban edildiğimi görüyordum. Ben kurban olacağıma başkalarını kurban etmeye karar verdim.”
https://inndir.yetkinforum.com

Çoq İğrenç
1 sayfadaki 1 sayfası